Vanliga Frågor

Här är en del av de vanligaste frågorna vi på taborttatuering.net får.

Är det smärtsamt att ta bort tatuering?

De allra flesta som gjort en tatuering vet att det kan kännas lite. På samma sätt kan det kännas lite när du tar bort en tatuering men vi har inte varit tvungna att avbryta en behandling på grund av smärta.

Vi kan i vissa fall rekommendera dig som är mer känslig att köpa en bedövningssalva innan vi påbörjar tatueringsborttagningen.
Under den kostnadsfria konsultationen som vi alltid gör har du även möjlighet att få en provskjutning av lasern som tar bort din tatuering. Beroende på kroppsdel kan du uppleva lite olika känslighet.

Vilken typ av metod använder ni för att ta bort tatuering?

Våra behandlare är noga utvalda utifrån deras seriositet samt erfarenhet. Vi har därför valt att främst arbeta med seriösa behandlare som använder sig av Q-switced ND:YAG laser då denna är den mest beprövade metoden för att ta bort en tatuering. Denna laser är helt enkelt den just nu mest säkra metoden för att ta bort en tatuering med bra resultat och utan komplikationer.

Vad kan jag vänta mig för resultat?

När du väljer att ta bort en tatuering hos oss får du alltid en gratis konsultation innan vi påbörja tatueringsborttagningen. Under denna konsultation går du och en certifierad och erfaren behandlare igenom vilket resultat du kan förvänta dig.

Resultatet är beroende på några faktorer såsom ålder på tatueringen, färg på tatueringen, vilken teknik som användes när du gjorde din tatuering, var tatueringen sitter med mera.

Normalt kan man räkna med mellan 4 till 10 behandlingar innan du fått det resultat du önskar dig.

Hur ofta kan jag göra en behandling när jag valt att ta bort tatuering?

Då vi uteslutande samarbetar med seriösa behandlare har vi gemensamt valt att ha en policy på att vänta mellan 8 till 10 veckor mellan varje behandling. Detta beroir på att kroppen måste få tid på sig att rensa bort det bläck från tatueringen som frigörs vid behandlingen.

Det är viktigt för dig att veta att vissa aktörer som lovar snabbt resultat inte är seriösa då kroppen behöver tid på sig.

Finns det biverkningar av att ta bort en tatuering?

Vissa personer som är allergiska kan få reaktioner eftersom kroppen svarar dåligt på att färgpigmentet från tatueringen frigjörs.
För att undvika detta gör vi alltid ett test på dig så att detta inte kommer som en negativ överaskning.
Om du inte får en reaktion av proivskjutning eller allergitest kan vi påbörja din behandlingen utan du behöver vara orolig.

När tar ni inte bort en tatuering?

Är du gravid, ammar eller äter blodförtunnande mediciner måste du vänta tills du inte är eller gör något av dessa. Vissa tatueringar som är placerade nära ögat tar vi inte bort eftersom de sitter för nära ögat.

Är du sjuk bör du vänta tills att du är frisk igen innan vi kan påbörja tatueringsborttagningen. Allt är för din säkerhet och trygghet.

Välkommen att ringa oss för att boka en kostnadsfri konsultation redan idag.